Ön itt jár: Szolgáltatás bemutatása
Szolgáltatás bemutatása
Az InviCloud az első olyan magyar Virtuális Szerver szolgáltatás, amelyben az erőforrások rendelésétől a szoftverek telepítéséig minden automatikusan történik, és a szolgáltatás biztonságát egy nagy múlttal rendelkező telekommunikációs cég adja.
Szolgáltatás felépítése
Az InviCloud szolgáltatás használatát az alábbi folyamatábra szemlélteti:
A Virtuális szerverek használatba vételéhez először ki kell választani a szükséges erőforrásokat, majd azokból létre lehet hozni a Virtuális szervereket. A szervereket hálózatba lehet kötni egymással és az internettel.
Virtuális szerverek használata
Egy InviCloud hozzáférésen belül korlátlan erőforrás mennyiség menedzselhető, és a megvásárolt erőforrásokból korlátlan Virtuális szerver hozható létre.
Szoftverek
Az InviCloud lehetőséget biztosít arra, hogy Microsoft szerver szoftvereket havidíjas konstrukcióban vegyenek igénybe. Ezeket a szoftvereket a szolgáltatás vásárlásakor a További opcióknál, vagy a későbbiekben a Vezérlőpulton lehet kiválasztani.
Fizetési feltételek
A szolgáltatást bankkártyás fizetés esetén azonnal, utólagos fizetés esetén pedig az aláírt szerződés visszaérkezésétől számított 3 munkanapon belül lehet igénybe venni.
Szolgáltatás változtatása
Amennyiben Ön a bankkártyás fizetést választja, akkor minimum 1 hónapra maximum 1 évre fizetheti ki előre az Erőforrásait, és azokat a hátralévő időtartamra bármikor bővítheti. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, erőforrásait a kifizetett időszakon belül csak növelni tudja. Az erőforrás nem csökkenthető, a futamidő nem módosítható.
Amennyiben Ön a havi fizetést választotta, akkor az erőforrás mennyiséget bármikor, akár naponta is növelheti vagy csökkentheti (amennyiben azt előzőleg felszabadította), és a havi számláján a napi használat jelenik meg*. Az erőforrás felszabadítása úgy történhet, hogy a virtuális szervernél nem használt erőforrásokat csökkentjük, vagy az egész virtuális szervert letöröljük.

Fizessen elő most 20% kedvezménnyel

*: A számlázás alapja a napi legnagyobb igénybe vett erőforrás mennyiség. Amennyiben az erőforrásokat lefoglalja, de nem veszi igénybe (azaz nem készít belőlük virtuális szervereket) a szolgáltatási díj akkor is kiszámlázásra kerül.”

Belépés InviCloud ügyfeleknek
Elfelejtette jelszavát?